Staking streekvervoer

Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Web Mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn komen zeker tot en met vrijdag voor grote uitdagingen te staan.


Ofotomlh21kgym

Web Het is donderdagochtend niet duidelijk welke invloed de staking in het streekvervoer heeft op het busvervoer in de provincie Groningen.

. Woensdag 7 september wordt er gestaakt in Noord-Holland en. Van maandag 6 tm vrijdag 10 februari zijn er stakingen aangekondigd in het streekvervoer. Web 6 hours agoVakbond VVMC die onderhandelt over de multimodale cao waaronder 1300 werknemers in het streekvervoer vallen wil opnieuw actie gaan voeren.

Web 9 hours agoWerkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. FNV wil onder meer een compensatie voor de prijsstijgingen van.

Waarom gebeurt dat en wat zijn de gevolgen voor de reiziger. Web 16 hours agoDeze hele werkweek leggen duizenden werknemers van het streekvervoer het werk neer wat grote impact kan hebben op de regionale bus- en treinverbindingen. The reason why the regiovervoer regional transport is halted is because the vakbonden labor unions FNV and CNV demand better pay less work.

Zondag 5 februari 2023 0920 Er wordt maandag 6 februari 2023 tot en met vrijdag 10 februari. Web Tips reizen met openbaar vervoer tijdens staking streekvervoer Handig voor tijdens de staking Laatste update. Wel valt het aantal bussen van Qbuzz dat.

Er wordt gestaakt door personeel van streekvervoerders. NOS Nieuws vandaag 1426. Beste reizigers De vakbonden CNV en FNV hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.

Web Streekvervoer staakt door By Melvin Captein Editor at LinkedIn News In navolging van gisteren staken bus- trein- en tramchauffeurs ook vandaag in sommige delen van het land. Web 11 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. De helft van de bussen van vervoerders waar medewerkers meedoen aan de staking rijdt.

Web De staking is door het hele land. Door extreem onregelmatige diensten is volgens Van der Gaag een op. Web Rituitval door staking streekvervoer op 6 7 8 9 en 10 februari 2023 Laatste update.

Web 9 hours agoStaking in streekvervoer rust op station Emmen Dames Sudosa-Desto winnaars zonder te spelen Protos schiet EHS85 uit elitegroep. Web 9 hours agoAanleiding voor de staking is vooral de hoge werkdruk bij personeel in het streekvervoer. Maandag 6 februari 2023 0605.

Er is staking in het. Web Wie buiten de stad woont en hier moet zijn - of andersom - kan deze week last hebben van de staking van het streekvervoer. Van maandag 6 tm.

Chauffeurs in het streekvervoer hebben dit jaar al vaker gestaakt. Web 7 hours agoHet streekvervoer is begonnen met een landelijke vijfdaagse staking. Web Een bus passeert wachtende reizigers op het station van Delden tijdens een staking van het streekvervoer en regionaal vervoer.

Web De stakingen in de regio beginnen dinsdag 6 september in Flevoland Zuid-Holland en Zeeland. In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. Web 8 hours agoNEDERLAND - Vanaf vandaag tot en met vrijdag 10 februari is er een grote staking in het streekvervoer.

Web Stakingen in het streekvervoer van maandag 6 tm vrijdag 10 februari. Web Vanaf maandag leggen werknemers in het streekvervoer vijf dagen lang hun werk neer. Web Landelijke regionale staking van 6 tm 10 februari.

Het GVB en de NS staken niet. Vrijwel alle bussen in de regio en stad.


Nieuwe Staking Op Deze Dagen Rijden Minder Bussen Van En Naar Utrecht Indebuurt Utrecht


Muyszzx Ljmh7m


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Binnenland Telegraaf Nl


Landelijke Staking Streekvervoer Na Mislukt Cao Overleg Leidschdagblad


Landelijke Staking Streekvervoer Opnieuw Van Start


Vakbond Dreigt Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Vanaf 6 Februari Druk Is Te Hoog Rtv Utrecht


Vakbonden Dreigen Met Staking In Streekvervoer Op 30 April En 1 Mei Economie Nu Nl


Vakbond Cnv Dreigt Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Ovpro Nl


Fnv Streekvervoer Gaat Landelijk Staken Ovpro Nl


Rugfysk2 3x36m


Wce31e1 Tervjm


Fnv Landelijke Staking Streekvervoer Als Cao Overleg Faalt 1limburg


Leth6empv0cowm


Dg2vqqbkcoe0jm


C1t0ymlp8rm9wm


Movqb9aknh4f8m


Deze Week Staking Buschauffeurs In Het Streekvervoer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel